Afacerea în lumea contemporană – nu constă doar în bani

Anume bazându-se pe acest principiu, Compania «Plastics-Moldova» își desfășoară activitatea deja mai bine de 10 ani. Anume acest principiu a stat la baza simbolicii noastre jubiliare «10+»:

  • Mai mult de 10 ani       
  • Mai mult decât o afacere
  • Mai mult decât un parteneriat

 La data de 19 octombire, alături de clienții, partenerii și oaspeții noștri am sărbătorit primul nostru jubileu, împărtășind, atât succesele în afacere, cât și în domeniul social.

10+

 10+

Evenimentul festiv s-a desfășurat în incinta Teatrului Național Mihai Eminescu în orașul Chișinău, unde oaspeții noștri au urmărit premiera spectacolului „Carnaval”.

teatr

teatr

La cei «10+» putem să afirmăm cu mândrie– astăzi suntem proprietari fericiți ai complexului de depozitare și spații pentru oficii cu o suprafață de peste 2500 m2. Reparația acestuia e la etapa finală, și în curând ușile lui vor fi deschise pentru voi, dragi clienți, precum și pentru angajați.  

Scopul noului complex logistic este stocarea de înaltă calitate a materialelor, o calitate înaltă a serviciilor prestate clienților și condiții de lucru mai confortabile pentru angajați. 

Putem afirma cu mândrie că ne considerăm o companie responsabilă din punct de vedere social. Avem în spate mai mult de 10 proiecte mari de caritate în Moldova, o expoziție de fotografie a cărora a fost prezentată în cadrul evenimentului festiv.

social

social

Contribuția companiei noastre la dezvoltarea țării a fost remarcată de Bartlomiej Zdaniuk, ambasadorul Republicii Polone în Republica Moldova. Iar Magdalena Okay, Directorul de Program al Fundației "Ajutor polonezilor din Est", l-a decernat pe Ireneusz Derek, coproprietarul Plastics-Moldova, cu Medalia de Onoare “Meritus Patriae” pentru susținerea activă a proiectelor sociale și contribuția personală la conservarea monumentelor patrimoniului polonez în străinătate.

ambassador

medal

Pentru noi «10+» înseamnă mult mai mult, decât pur și simplu o dată frumoasă – este, în același timp, un simbol al unei companii de calitate care s-a afirmat pe piață și un simbol al progresului ulterior.

Plastics-Mol

 

Cu respect,
compania Plastics Moldova

Chestionar

Sfera de activitate a Dumneavoastră?